1. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

02/10/2018 21:34:29 - 02/10/2018 21:34:29 - 136 Okunma

2018-2019 Güz döneminde bölümümüze yerleşen 1. sınıf öğrencilerimiz için oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya bölüm başkanımız, bölüm başkan yardımcılarımız, öğretim üyelerimiz, araştırma görevlilerimiz, üniversitemiz idari personeli ile 1. sınıf öğrencilerimiz katıldı.

Toplantının açılış konuşması bölüm başkanımız Doç. Dr. Yakup Yılmaz tarafından yapıldı. Ardından Arş. Gör. E. Serpil Koyuncu bölümümüzü tanıtan bir sunumda bulundu. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personelinden Numan Özalp kütüphane hakkında genel bilgiler verip kütüphanenin kullanımına yönelik açıklamalarda bulundu. Daha sonra kürsüye gelen Arş. Gör. Mehmet Tuncer üniversitemizin akademik ve idari yapısını tanıtıcı bir sunumda bulundu.

Kapanış konuşmasını yapan bölüm başkan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Ali Kurt, öğrencilerimize bölümümüz hakkında genel bilgiler verirken, Türk Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencisi olmanın gerekliliklerinden bahsetti.

klü tde oryantasyon

oryantasyon