2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Ara Sınav Programı / 04-08 Kasım 2019

14/09/2019 19:22:06 - 15/10/2019 19:22:06 - 294 Okunma

TDE Bölümü Vize Sınavları Programı (04 -08 Kasım 2019)

* "Akademik Türkçe" dersinin vize sınavı 09 Kasım Cumartesi 10.00' da Rektörlük Kültür Merkezi'nde yapılacaktır.

** "Temel Bilgi Teknolojileri"  ile "Atatürk İlke ve İnkılapları Tarihi" derslerinin sınavları, sınav haftası internet üzerinden yapılacaktır.

*** Bir dersin sınav süresi, sınav evrakında aksi belirtilmediği müddetçe 60 dk dır.

**** Sınavın ilk 10 dakikasından sonra sınav salonuna öğrenci alınmaz. Cep telefonları ve elektronik cihazlar sınav süresince kapalı tutulur. Kuralları ihlal eden, kopya teşebbüsünde bulunan öğrencilerin durumu tutanakla kayıt altına alınır, resmi süreç işletilir.

***** Sınavla ilgili muhtelif taleplerinizi dersin sorumlu öğretim üyesine sınav günü ve sonrasındaki ilk hafta iletebilirsiniz. Not itirazları bölüm başkanlığına dilekçe ile yapılır.

****** Danışman hocalarınız veya ders veren öğretim üyelerinin iletişim adreslerine bölüm sayfasında yer alan "Akademik Kadro" sekmesinden ulaşabilirsiniz.

******* 1. sınıf öğrencilerimizin sınav günü dağıtılacak öğrenci bilgi formunu doldurmaları gerekmektedir.( Sınav haftası 1 adet vesikalık fotograf getirmeyi unutmayınız)

Doç.Dr. Ali KURT

TDE Bölüm Başkan Yrd.