Fen Edebiyat Fakültesi - Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü

Türk Dili Ve Edebiyatı Bölümü Çevrimiçi Konferansları

27/04/2020 14:38:34 - 27/04/2020 14:38:34 - 12526 Okunma

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü olarak gerçekleştirdiğimiz akademik ve sanatsal etkinliklerimizi Covid-19 salgını nedeniyle çevrimiçi ortamlara taşıyoruz. 

Tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını nedeniyle evde kalmamızın zorunlu olduğu bir dönemdeyiz. Fiziksel olarak yan yana gelemesek de bu dönemde herkesin katılabileceği çevrimiçi ortamlarda geleneksel bölüm konferanslarını devam ettirmek istiyoruz. Bu doğrultuda, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü konferansları ZOOM programı üzerinden “cloud meetings” yöntemiyle gerçekleşecek, yeni program afişi yayınlandıktan sonra katılmak isteyenler kluedebiyat@gmail.com adresine başvurarak katılım şifresi edinecek; ZOOM’un kontenjan uygulaması nedeniyle şifre almakta gecikenler veya uygulamaya sahip olmayanlar için program eşzamanlı olarak bölümümüzün Instagram  hesabında da yayınlanacaktır.

Bu hafta Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Birol Bulut'un moderatörlüğünde 29 Nisan 2020 Saat: 21.00’da düzenlenecek ilk programda, Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Daşcıoğlu "Modern Türk Şiiri Üzerine" bir çevrimiçi konferans verecektir.  

Önümüzdeki hafta 6 Mayıs 2020 Saat:21.00’da Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Kurt'un moderatörlüğünde FSMVÜ   Rektörü Sayın  Prof. Dr. M. Fatih Andı son kitabı “İnce Ayar Hassas Mi’yar”da ele aldığı konular üzerinden modernleşme sürecimizin edebiyata etkilerine dair önemli değerlendirmelerde bulunacaklardır.

Tüm akademik/idari personelimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

klu tde etkinlik çevrimiçi konferans

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.