T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ

Tüm Öğrencilerin Dikkatine!

05/02/2018 10:47:29 - 05/02/2018 10:47:29 - 167 Takip

1) 2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi ders kayıtlarını, akademik takvimde belirtilen süre içerisinde yapmayan, yanlış/eksik yapan öğrencilerin en geç 7 Şubat 2018 tarihine kadar danışmanları ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

2) Kırklareli Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği'nin 22. maddesi uyarınca tüm öğrencilerin teorik derslere en az %70 oranında devam etmeleri zorunludur. Bu doğrultuda öğrencilerin dört hafta devamsızlık hakları bulunmaktadır. Bu süreyi aşan öğrenciler ilgili dersin yarıyıl/yıl sonu ve bütünleme sınavlarına giremeyeceklerdir. Derslere devam hususunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini, devamsızlık sınırını aşan öğrencilerin herhangi bir mazeret gözetilmeksizin ilgili derslerden başarısız olacaklarını önemle hatırlatır, tüm öğrencilerimizin başarılı ve verimli bir dönem geçirmelerini dileriz.

klü tde devamsızlık