Sezai Karakoç Yâd Edildi

31/12/2021 14:01:36 - 31/12/2021 14:01:36 - 585 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kültür Sanat ve Edebiyat Kulübü’nün, Sezai KARAKOÇ’u yâd etmek amacıyla, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Zafer ÖZDEMİR öncülüğünde düzenlemiş olduğu Şiir Dinletisi, 28 Aralık 2021 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Açılış konuşması, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Zafer ÖZDEMİR tarafından yapılan programda, üniversitemiz öğrencilerinden Barış KAYA, Tarık KÜÇÜKTİRELİ, Mete UZUN, Mukaddes TOPÇU ve Gizem DURNA’nın yanı sıra Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Elemanlarından Arş. Gör. Emine Serpil KOYUNCU ve Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali KURT tarafından şairin en sevilen şiirleri seslendirildi.

klü tde şiir dinletisi sezai karakoç kültür sanat ve edebiyat kulübü

Sezai Karakoç Yâd Edildi